Woonzorgcentrum Ter Gauwen

Ons woonzorgcentrum staat open voor ouderen vanaf 65 jaar, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. We bieden plaats aan 43 ouderen, waarvan 40 bedden in vast verblijf en 3 bedden in kortverblijf.

Binnen het woonzorgcentrum creëren wij een huiselijke sfeer, een thuis waar bewoners zich goed voelen en tot rust komen. Wij bieden zorg op maat en komen tegemoet aan de wensen, gewoonten en verwachtingen van de bewoners. Het zorgteam staat dag en nacht voor hen klaar.

De kamers zijn voorzien van alle comfort. In elke kamer is een in hoogte verstelbaar bed, een nachttafeltje, een relaxzetel, een tafel en twee stoelen. Er is ook een aparte ruimte met toilet en wastafel, een ingebouwde kleerkast en ladenkast, een koelkast, een flatscreen-tv en een oproepsysteem. Telefoon- en internetaansluiting is mogelijk.

Tarief

De dagprijs bedraagt 52,04 euro. Inwoners en voormalig inwoners van Maarkedal genieten (onder voorwaarden) een korting van 2 euro per dag. De kostprijs voor het wassen van de kledij van bewoners is inbegrepen in de dagprijs. Bijkomende kosten kunnen aangerekend worden voor oplegkosten huisarts, medicatie, huur flatscreen-tv, telefoon op de kamer, pedicure, kapper, ziekenvervoer ...