Kinderopvang 

Zoek je op woensdagnamiddag, wekelijks of slechts een paar keer per maand, een leuke bezigheid voor je kinderen? Dan kan je terecht bij O.MA, de dienst voor buitenschoolse kinderopvang van het OCMW. Alle kleuters en kinderen van de lagere school, die in Maarkedal school lopen of in Maarkedal wonen, kunnen er terecht.

Arianne Van Assche coördineert en begeleidt samen met Marijke Kestelijn en Femke Cruypelinck de kinderopvang. Ze helpen de kindjes bij het eten, spelen, tekenen … Wekelijks bieden we afwisselende activiteiten aan: fruitbrochettes maken, schilderen, pannenkoeken bakken, knutselen, soep maken … Bij O.MA kan het allemaal!

De schoolbus pikt de kindjes na schooltijd op in alle Maarkedalse scholen en brengt hen naar de polyvalente zaal van de gemeenteschool De Kleine Reus in Maarke.

De opvang is open van 12 tot 18 uur. Je kan er de hele namiddag blijven of maar een paar uurtjes. Enkel opvang nodig van 15 tot 17 uur, dan moet je bij O.MA zijn!

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier.
Het intern reglement van de kinderopvang vind je hier.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Patsy Larno via mail aan kinderopvang@ocmwmaarkedal.be of op het telefoonnummer 055 33 46 68.

 

Voor een overzicht van alle opvangmogelijkheden in Maarkedal verwijzen we je door naar de website van Kind en Gezin. In deze brochure vind je informatie en tips om een keuze te maken die het best bij je situatie past.