Kinderopvang 

Heb je op woensdagnamiddag, wekelijks of slechts een paar keer per maand,  opvang voor je kinderen  nodig? Dan kan je terecht bij O.MA, de dienst voor buitenschoolse kinderopvang van het OCMW. Alle kleuters en kinderen van de lagere school, die in Maarkedal  school lopen, kunnen er terecht.

Arianne Van Assche coördineert en begeleidt samen met Julie Blommaert de kinderopvang. Ze helpen de kindjes bij het eten, spelen, tekenen, … Wekelijks bieden ze afwisselende activiteiten aan: fruitbrochetten maken, schilderen, knutselen… Maar je kan er ook gewoon spelen, alleen of met anderen. Alle kindjes worden na schooltijd op hun eigen school opgehaald en met de bus naar de polyvalente zaal van de gemeenteschool De Kleine Reus in Maarke gebracht.

De opvang is open van 12.30 tot 18 uur. Je kan er de hele namiddag blijven of maar een paar uurtjes.

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier.
Het intern reglement van de kinderopvang vind je hier.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bart Vandenabeele via mail aan kinderopvang@ocmwmaarkedal.be of op het telefoonnummer 055 39 77 12.

 

Voor een overzicht van alle opvangmogelijkheden in Maarkedal verwijzen we je door naar de website van Kind en Gezin. In deze brochure vind je informatie en tips om een keuze te maken die het best bij je situatie past.