Aanleg werfreserve "Technisch assistent" 

Het gemeentebestuur gaat over tot het aanleggen van een werfreserve (1 jaar), met het oog op spoedige indiensttreding voor de volgende functie (m/v):

Technisch assistent (D1-D3 - contractueel - voltijds)

Functie: Als technisch assistent Omgeving en Wonen sta je samen met je collega's in voor het uitvoeren van diverse werken en opdrachten voor het onderhoud van het openbaar domein en het gemeentelijk patrimonium.

Profiel: Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Kennis van het besturen van machines (graafkraan, landbouwtractor) is een pluspunt. In het bezit zijn van een rijbewijs C strekt tot aanbeveling. Indien je niet beschikt over een rijbewijs C, ben je bereid om deze categorie te behalen. Je beschikt verder over vakmanschap met betrekking tot de taken van de dienst en je stelt je hierbij klantgericht en betrokken op. Als echte probleemoplosser heb je geen moeite met veranderingen.

Aanbod: Een verloning volgens barema (D1-D3) met extralegale voordelen. Meer informatie hieromtrent kan je terugvinden in de informatiebundel. Het betreft de aanleg van een wervingsreserve voor contractuele, voltijdse functie.

Interesse? Het inschrijvingsformulier en informatie over de toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en verdere procedure is te vinden in de informatiebrochure op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij A&S Solutions (Bram Vandendriessche, tel. 09 389 69 90).

Solliciteren kan via het inschrijvingsformulier tot uiterlijk dinsdag 21 maart 2017 (datum poststempel of e-mailbericht telt) op het adres van ons selectiekantoor A&S Solutions, t.a.v. Bram Vandendriessche, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Zingem of online via www.assolutions.be/jobs (gelieve het referentienummer te vermelden: GMTA17).